Алавес спечели с 10:0 срещу седмодивизионния Депортиво Мурсия в мач

...
Алавес спечели с 10:0 срещу седмодивизионния Депортиво Мурсия в мач
Коментари Харесай

Алавес и Виляреал записаха изразителни победи на старта на Купата на Испания

Алавес завоюва с 10:0 против седмодивизионния Депортиво Мурсия в мач от първия кръг на шампионата за Купата на Испания по футбол, откакто Йон Карикабуру означи хеттрик и други трима футболисти се разписаха по два пъти - Абде Ребач, Шебер Алкаин и синът на румънската легенда Георге Хаджи - Янис.

Алавес, който е 17-и в Ла Лига с две победи от 11 мача, нямаше триумф от 2-и септември преди срещата с аматьорския отбор от Мурсия.

Ребач даде начало на головата фиеста в седмата минута, след което асистира на Рубен Дуарте в 13-ата и самичък се разписа за 3:0 в края на първото полувреме. Алкаин вкара следващи голове на старта на втората част, а в 63-та минута прецизен бе и някогашният състезател на Фиорентина и Рейнджърс Глазгоу - Хаджи. Последва хеттрикът на Карикабуру и вторият гол на румънеца, оформили крайното 10:0.

Хеттрик падна и на мача Виляреал - Чиклана. " Жълтата подводница " завоюва с 5:0, а Ману Тригерос записа хеттрик против шестодивизионния отбор. Хорхе Паскуал и Алекс Баена също бяха точни за Виляреал, който е 12-и в Ла Лига.

Гранада също продължи напред след победа с 3:0 над петодивизионния Ароса, само че елитният отбор може да бъде изхвърлен от шампионата поради непозволеното потребление на състезател. Това е 24-годишният вратар Адри Лопес. Според разпоредбите за Купата на Испания, тимовете нямат право да употребяват футболисти от запасите си тимове, чиято възраст е над 23 години.

Валенсия победи Логронес с 2:0, а два мача сред тимове от ниските равнища на футболната пирамида в Испания бяха отсрочени поради неприятно време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР