Алана Люк е 24-годишна жена, която се е влюбила в

...
Алана Люк е 24-годишна жена, която се е влюбила в
Коментари Харесай

Алана, наричана златотърсачка, защити връзката си с 33-години по-възрастния си приятел

Алана Люк е 24-годишна жена, която се е влюбила в предприемача Джеф Уин, с който се срещнала в известната платформа за срещи Tinder.

Според британския таблоид „ Мирър “ момичето постоянно бива наричано „ златотърсачка “, защото избраникът ѝ, с изключение на много богат, е и с 33-години по-възрастен от нея. Въпреки това обаче Джеф, който има имение с 11 спални в Нюкасъл, е решен да мине под венчилото с младата дама на сърцето си.

Двамата се срещат през 2020 година и още на втората им среща мъжът подарява на Алана диамантени обеци. Оттогава той не стопира да я засипва със скъпи и първокласни дарове, измежду които „ Ауди “ ТТ, часовник „ Ролекс “, дизайнерски чанти и екскурзии до голям брой екзотични кътчета по света като Барбадос и Тайланд.

Самата Алана признава, че постоянно е харесвала по-възрастни мъже, защото тези към нейната възраст са „ незрели “, заради което задала като възрастови диапазон за мъже в Tinder от 25 до 60 години. Тя е безапелационна, че любовта ѝ към Джеф е откровена, въпреки че съгласно мнозина тя е с него единствено поради парите му.

Не ги обвинявам, че мислят по този начин, тъй като евентуално и моята първа мисъл ще бъде такава. Но аз ще остана с Джеф, даже в случай че загуби къщата си и банкрутира, споделя Алана за „ Мирър “.

В момента момичето, както проличава от последните ѝ фотоси в Instagram, е бременно. Преди да тръгне с Джеф, Алана живее в общинско общежитие. Сега тя има разполагаем персонален чистач, иконом, барман и трима градинари.

Преди сватбата им обаче Алана упорства да подпишат предбрачен контракт, по силата на който да получи дял от първокласното имение.

Той не счита, че е належащо такова нещо, само че ще бъде хубаво да си промени мнението по въпроса, показва Алана.

Тя работи като персонален помощник за Джеф, който държи преуспяваща адвокатска адвокатска фирма, пише  novini.bg.

Джеф Уин има и две деца – Нина, която е на възрастта на Алана, и наследник на име Джош, на 21 година

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР