Алън Уайселбърг, бивш главен финансов директор на организацията Тръмп, се

...
Алън Уайселбърг, бивш главен финансов директор на организацията Тръмп, се
Коментари Харесай

Бившият финансов директор на Тръмп Алън Уайселбърг ще се признае за виновен в лъжесвидетелстване в граждански процес за измама

Алън Уайселбърг, някогашен основен финансов шеф на организацията Тръмп, се чака да се признае за отговорен в лъжесвидетелстване в понеделник във връзка показанията, които даде по време на процеса за гражданска машинация на някогашния президент Доналд Тръмп, съгласно трима източника, осведомени с въпроса.

Вайселбърг не се очакваше да подписа съглашение за съдействие с обвиняването, което би изисквало неговото показания на всеки предстоящ развой, сподели източник, осведомен с въпроса. Вайсълбърг дойде в офиса на окръжната прокуратура в Манхатън преди 7 часа сутринта и се чака да направи молбата тази заран.

Адвокатът на Weisselberg, Сет Розенберг и юристът на Тръмп Алина Хаба не дадоха отговор незабавно на искане за коментар. Говорител на офиса на окръжната прокуратура в Манхатън също не даде незабавно коментар.

Не е ясно по какви съответни обвинявания ще се признае за отговорен Уайселберг. Неговата молба идва след известия, че той е бил в пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР