Алън Пардю ще води - София в следващите два мача.

...
Алън Пардю ще води - София в следващите два мача.
Коментари Харесай

ЦСКА - София обяви Пардю и изрази несъгласие с действията на Стойчо Младенов

Алън Пардю ще води - София в идващите два мача. " Червените " оповестиха публично назначението на англичанина на своя уебсайт, като към този момент не е ясно по какъв начин ще се действа след реванша със в шампионата. Пардю ще води " алените " в дербито с и на мача с " белите " след седмица.

Ето формалното известие на " алените ":

" Армейци, Алън Пардю ще изведе ЦСКА като ментор в дербито с Левски в неделя. В създалата се непредвидена обстановка и дребното време за реакция британският експерт пожела в този сложен и виновен миг да помогне със своя опит в идващите 2 мача на отбора. След срещите със „ сините “ и реванша със Славия за Купата на България, управлението на клуба и Алън Пардю ще обсъдят детайлно моментното състояние, вероятностите и цялостното бъдеще пред тима, за да се подхващат нужните ограничения и клубът да продължи развиването си в най-правилната посока.

ЦСКА благодари на Стойчо Младенов и екипа му за свършената работа до момента и им пожелаваме триумфи в бъдещите футболни провокации. Разбираме правото му да изкаже своята позиция, само че като клуб считаме, че тези събития ненужно се провокираха и случиха в най-неподходящия миг. Не сме съгласни, че подаването на оставка и слагането на ултимативни условия преди извънредно значимите мачове за постигането на част от задачите ни през сезона са най-правилното и градивно решение.

Смятаме, че всичко трябваше и неизбежно щеше да стане по по-диалогичен метод сред страните, след края на сезона, анализирайки постигнатото като резултати и напредъка на отбора. И точно тогава всичко да се реши с компромис и консенсус - дружно и в името на ЦСКА. Искрено се надяваме създалите се изключителни условия да не окажат отрицателно въздействие на тима. Също и футболистите да съумеят да покажат най-хубавото от себе си до края на сезона. "

Снимка: bulphoto.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР