Алън Пардю ще ръководи ЦСКА-София не само до края на

...
Алън Пардю ще ръководи ЦСКА-София не само до края на
Коментари Харесай

Алън Пърдю остава треньор на ЦСКА-София за постоянно

Алън Пардю ще управлява ЦСКА-София освен до края на този шампионат, само че ще бъде отпред на „ алените “ и през идващия сезон, заяви клубът на формалния си уебсайт.

Пардю застана краткотрайно на поста на мястото на подалия оставка Стойчо Младенов, а клубът започва договаряния със сърбина Саша Илич, оглеждайки се и за други наставници. Разговорите с легендата на " Партизан " обаче зациклиха. А след трагичния полуфинален реванш със " Славия ", решен с дузпи, Пардю изяви предпочитание да остане на позицията - откакто до момента е отказвал, бъдейки съветник на управлението.

" В последните няколко дни английският експерт организира редица срещи и диалози с управлението на клуба, на които е била разисквана моментната обстановка и той е изразил директните си усещания от тима през миналите две седмици. Паралелно с това наставникът всекидневно водеше заниманията на отбора на Панчарево предвид на идното в събота посещение в Разград ", оповестяват " алените ".

Самият Пардю е показал доста положително отношение и упоритост за работа в дълготраен проект и е приел поканата на притежателите да помогне със своя богат опит, оставайки непрестанно на треньорския пост. Към неговия щаб се причисляват и няколко нови имена - сънародникът му Алекс Дайър, който за последно работи в шотландския " Килмарнък " и британския " Колчестър Юнайтед ", както и младият треньор от школата Мартин Стоянов и анализаторът Христо Захариев, прибавя ЦСКА-София.

„ Винаги съм се старал да работя с младежи, Мартин и Христо са отлични експерти, които ще имат опцията да се учат от мен и Алекс. Надявам се това да им помогне да прогресират още повече и да имат опцията да приложат наученото от нас. Целта ми е да оставя завещание в ЦСКА и в бъдеще и тези млади треньори, които ще работят с нас в този момент, да могат да оказват помощ на клуба и през идващите години “, разяснява Алън Пардю пред уеб страницата на ЦСКА-София.
Финалът за Купата остава на 11 май
Финалът за Купата на България ЦСКА-София - " Левски " остава на 11 май (сряда), няма да бъде локален за друга дата, стана ясно през днешния ден. Имаше апели да бъде изместен за неработен ден, само че смяна няма да има.

Така Алън Пардю ще се изправи за повторно против Станимир Стоилов и " сините ". Двубоят в Първа лига неотдавна завърши 0:0.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР