Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на

...
Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на
Коментари Харесай

Алън Пардю остава треньор на ЦСКА и през следващия сезон

Алън Пардю ще управлява ЦСКА освен до края на сегашния шампионат, само че ще бъде отпред на " алените " и през идващия сезон, осведомят от клуба.

В последните няколко дни английският експерт организира редица срещи и диалози с управлението на клуба, на които е била разисквана моментната обстановка и той е изразил директните си усещания от тима през миналите 2 седмици.

Паралелно с това наставникът всекидневно водеше заниманията на отбора на Панчарево предвид на идното посещение в Разград. ЦСКА ще се изправи против Лудогорец в събота, 30 април, от 20.00 часа.

Самият Алън Пардю е показал доста положително отношение и упоритост за работа в дълготраен проект и е приел поканата на притежателите да помогне със своя богат опит, оставайки непрестанно на треньорския пост.

Към неговия щаб се причисляват и няколко нови имена – сънародникът му Алекс Дайър, който за последно работи в шотландския Килмарнък и британския Колчестър Юнайтед, както и младият треньор от школата Мартин Стоянов и анализаторът Христо Захариев.

" Винаги съм се старал да работя с младежи, Мартин и Христо са отлични експерти, които ще имат опцията да се учат от мен и Алекс. Надявам се това да им помогне да прогресират още повече и да имат опцията да приложат наученото от нас. Целта ми е да оставя завещание в ЦСКА и в бъдеще и тези млади треньори, които ще работят с нас в този момент, да могат да оказват помощ на клуба и през идващите години ", разяснява Алън Пардю за формалния уебсайт на ЦСКА.

Алън Пардю пое тима след оставката на Стойчо Младенов, който си потегли от " Българска войска ", защото не му е било разрешено да взе участие в селекцията на тима. Той води " алените " в дербито с Левски и в полуфиналния реванш за Купата на България против Славия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР