Алън Кар казва, че е необвързан и е готов да

...
Алън Кар казва, че е необвързан и е готов да
Коментари Харесай

Алън Кар потвърждава, че е необвързан след раздялата с момчето играчка, докато описва „мъжа-мечта“

Алън Кар споделя, че е самостоятелен и е подготвен да се смеси – след края на романса му с момчето играчка Калъм Хеслоп.

47-годишният комедиант и ефирен водещ за първи път беше обвързван с 27-годишния коафьор Калъм през ноември предходната година - само че в този момент смешникът търси нова обич, защото тази връзка е към края на своя курс. Алън споделя, че преследва „ набит “ мъж – само че почитателите или бъдещите любовници няма да го намерят да махне в приложенията за запознанства.

Вместо това те могат да се надяват да намерят Алън да се среща с по-конвенционален метод и той загатна, че не се отхвърля от любовта макар последната си сантиментална гибел. Преди това Алън беше женен за уредника на празненства Пол Дрейтън, на 51 - подписаха брак през 2018 година след 10 години връзка, само че се разделиха през 2022 година, макар че не е ясно дали разводът им е финализиран.

Алън и Калъм бяха сантиментално свързани предходната година, откакто бяха видяни да се разхождат дружно из Лос Анджелис през ноември, само че ро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР