Alabama Barker влезе в чата. 18-годишната дъщеря на бившите Травис

...
Alabama Barker влезе в чата. 18-годишната дъщеря на бившите Травис
Коментари Харесай

Alabama Barker публикува загадъчно съобщение, след като майка Shanna Moakler заяви, че баща му Travis, Kim Kardashian планира да прави секс

Alabama Barker влезе в чата.

18-годишната щерка на някогашните Травис Баркър и Шана Моуклер разгласява загадъчно известие, откакто майка й съобщи, че татко й в миналото е възнамерявал да прави секс с сегашната си снаха Ким Кардашиян.

„ След като спрете да разчитате на други хора, животът ви ще стане доста по-добър “, написа Алабама в своите Instagram Stories в петък.

„ Разочарованието от другите няма да съществува. “

Публикацията на Алабама идва ден откакто Moakler, на 48, разля чая в подкаста „ Tumb Blonde “ за текстови известия, които тя сякаш е видяла сред барабаниста на Blink-182, също на 48, и създателя на Skims, 43.

„ Те се опитваха да се срещнат в къщата на сестра й, с цел да се чукат “, сподели тя за наличието на известията, като се базира на сегашната брачна половинка на Травис, Кортни Кардашиян.

„ Исках тази връзка да работи. Бях толкоз влюбена в него “, показа Моаклер и добави, че откакто тя сподели на Травис известията, той незабавно ги „ изтри “.

„ [То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР