Ал Якуинта хвърли бомбата на голямата галавечер на UFC в

...
Ал Якуинта хвърли бомбата на голямата галавечер на UFC в
Коментари Харесай

Ал Якуинта шокира Кевин Ли

Ал Якуинта хвърли бомбата на огромната галавечер на UFC в Милуоки. Той победи една от огромните звезди в лека категория Кевин Ли след пет завладяващи рунда. Битката стартира доста оспорвано. В първия рунд двамата си размениха по 17 значими попадения. Дясното кроше на Якуинта беше доста дейно. Във втората част Ли промени своята тактичност. Той съумя да смъкна на земята Якуинта и да поработи с граунд енд паунд, както и да опита хватка за събмишън. Сценарият се повтори и в третия рунд. В четвъртата част Якуинта излезе видоизменен. Той не спря да тормози с тежките си удари Ли, чиито очи започнаха да се подуват.

" I'm the ****ing guy in this division. " @AlIaquinta with the statement performance at #UFCMilwaukee! pic.twitter.com/58plaEy3xY
— UFC (@ufc) December 16, 2018
В петата част Якуинта се отбрани сполучливо от опит за тейкдаун и към края на мача поразклати съществено Ли. Тримата съдии бяха единомислещи в своето решение. Това беше втори триумф на Якуинта над Ли, четири години след първия. С това той евентуално ще влезе в Топ 5 на ранглистата в лека категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР