Ал Пачино ще плаща месечна издръжка от 30 000 щатски

...
Ал Пачино ще плаща месечна издръжка от 30 000 щатски
Коментари Харесай

Ал Пачино ще плаща 30 000 долара издръжка за сина си, роден тази година

Ал Пачино ще заплаща месечна прехрана от 30 000 щатски $ за сина си, роден по-рано тази година, съобщи ДПА, като цитира правосъдни документи, до които достъп е получило американското телевизионно предаване за звезди " Ентъртейнмънт тунайт ". 

Носителят на премия " Оскар ", който е на 83 години, и приятелката му Нур Алфала (29 г.) преди четири месеца станаха родители на Роман. Актьорът ще заплаща " базово " по 30 000 щатски $ всеки месец на младата майка. 

Той също по този начин би трябвало да даде предплатено и 110 000 щатски $ на Алфала, с която има връзка от пролетта на 2022 година В взаимозависимост от това какъв брой ще завоюва през 2023 година, може да се наложи да заплати и още 90 000 $ до края на годината. Ал Пачино би трябвало да внася годишно и по 15 000 щатски $ във фонда за обучение на 4-месечния си наследник, твърди още " Ентъртейнмънт тунайт ".

Звездата от кино лентата " Усещане за жена " ще покрие правосъдни разходи на Алфала на стойност до 20 000 щатски $, а също и ще поеме всички медицински разноски, които застраховката не покрива. Въпреки че Нур Алфала подаде молба за цялостно физическо настойничество над Роман през септември - и двойката реализира съглашение предишния месец, което включва и график за визити, представител на артиста съобщи пред " Ентъртейнмънт тунайт ", че двамата " са дружно ".

Стан Розенфелд през октомври разгласи, че мотивацията на Алфала да подаде молбата " е въпрос към Нур ". " Ал и Нур работят сполучливо дружно и са постигнали взаимно единодушие във връзка с детето си Роман ", сподели той тогава.

Актьорът има още три деца: Джули Мари (29 г.), както и 22-годишните близнаци Антон и Оливия. Новината, че Ал Пачино ще става татко отново - на възраст, на която е по-вероятно да се снабди с внуци - се появи в края на месец май, съвсем по едно и също време с сходна информация и за Робърт де Ниро. Двамата дружно снимаха " Жега " и " Ирландецът ". През април т.г.  80-годишната звезда от " Убийци на цветната луна " посрещна седмото си дете - момиченцето Вирджиния, напомня ДПА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР