Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си млада

...
Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си млада
Коментари Харесай

Ал Пачино поиска тест за бащинство от бременната си приятелка

Ал Пачино изиска тест за бащинство от бременната си млада другарка, пишат международни медии. „ Не имам вяра! “, отсякъл любимецът на генерации меломани.

Съвсем неотдавна се зарадвахме на идното попълване в фамилията на 83-годишния Ал Пачино и неговата 29-годишна обичана Нур Алфала. Но ето, че в историята имаше непредвиден поврат. Актьорът не можеше да повярва, че към момента е в положение да даде поколение. Затова изискал Нур да направи ДНК тест за потвърждаване на бащинството.

Момичето се съгласи. Резултатът от теста сподели, че бащата на детето е… Ал Пачино!

 

Имайте поради, че Ал Пачино ще има четвърто дете, а за Нур това е първа бременност. Актьорът има 33-годишна щерка Джули, както и 22-годишните близнаци Антон и Оливия.

За любовта няма възраст, наподобява. Отпреди началото на пандемията холивудската легенда Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е с 53 години по-млада от него. Разликата във възрастта им през днешния ден въобще не тормози влюбените. И ето, че Ал Пачино и Нур се готвят да станат родители – момичето към този момент е бременно в осмия месец. Но какво се знае за нея?

Нур Алфала е родена в Кувейт, само че е израснала в влиятелния американски квартал „ Бевърли Хилс “. Тя посещава Училището за филми и телевизия на UCLA и получила работа като кино продуцент.

Нур закупи известност, откакто в медиите се появи информация за аферата на Алфала с Мик Джагър, възрастовата разлика с който беше 52 години. Преди да се срещне с рок звездата, тя излизаше с милиардера Никълъс Бергрюен, който беше с 32 години по-възрастен от Нур. Злите езици нарекоха Алфала ловджия на богати мъже, само че Нур е от богато семейство, тъй че несъмнено избранниците й няма да я изненадат с пари.

Алфредо Джеймс Пачино е роден на 25 април 1940 в Южен Бронкс, Ню Йорк. Той е един от най-хубавите артисти във филмовата история през 70-те на ХХ век. Родителите му – Салваторе и Роуз се развеждат, когато е още дребен. Пачино постоянно прекарва времето си в преповтаряне на истории и гласове на герои, които е гледал във филми – това е едно от обичаните му занимания. Скучаещ и нестимулиран в учебно заведение, младият Пачино открива своето пристанище в учебните постановки – интерес, който ще образува цялата му кариера.

Докато играе на театралната сцена, претърпява дълъг интервал на меланхолия и беднотия, даже взема назаем автобусни билети, с цел да отиде на прослушване. През 1966 година учи в Школата по актьорско майсторство на Лий Страсбърг, създател на „ директния способ на игра “, трансформирал се в запазена марка на поколението артисти от 70-те. Нарастващата известност в театъра му носи премията „ Тони “ за спектакъла „ Носи ли тигърът вратовръзка “.

Първият игрален филм бележи леко приземяване след театрални изяви, спечелили му популярност и почитание: той е наркоман в „ Паника в Парка на дрогата “ /1971/, скоро след дебюта в „ Аз, Натали “ /1969/. Но това, което ще промени живота му вечно, е ролята му на Майкъл Корлеоне във кино лентата „ Кръстникът “ /1972/, която е една от най-обсъжданите и търсените в историята на киното. Робърт Редфорд, Уорън Бийти, Джак Никълсън, Райън О’Нийл, Робърт де Ниро и доста други са отхвърлени, тъй като режисьорът Франсис Форд Копола залага своето сърце и вътрешен глас на непознатия италианец. Всички знаем, че не е сбъркал, тъй като филмът е неоспорим любимец на всички времена.

Но едвам през 1992 година печели първия си „ Оскар “ (21 години след първата си номинация) за феноменалната си роля и актьорска игра, пресъздавайки облика на слепия полковник-ветеран от войната във кино лентата „ Усещане за жена “.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР