Ал Пачино и Нур Алфала започнаха битката си в съда.

...
Ал Пачино и Нур Алфала започнаха битката си в съда.
Коментари Харесай

Първо му роди син, а сега го съди

Ал Пачино и Нур Алфала започнаха борбата си в съда. Холивудската звезда и 53 години по-младата жена, която му роди наследник, неотдавна се разделиха. Сега стартира борбата за попечителството над дребния Роман и издръжката му.

Ал Пачино е наел прочут екип от холивудски юристи, който да му помогне в съда. Те ще подадат искане за цялостно настойничество над новородения наследник на артиста и Алфала, оповестява " Daily Mirror ". Ал и Нур за първи път започнаха да се срещат през април 2022 година и станаха родители този юни. Говори се обаче, че Ал е бил " сюрпризиран " от новината, че ще имат дете.  

Актьорът е наел Адам Филип Липсик, който има адвокатска фирма в " Hersch Mannis " в Бевърли Хилс. За него се споделя: " Г-н Липсик е представлявал необятна гама от клиенти, от известни актьори и спортисти, до ръководители на компании в областта на развлекателния бизнес, до родители, които са домакини ". Нур за първи път подаде искане за установяване на родителските връзки предходната седмица, съгласно " RadarOnline ".

Тя изиска от съда да получи главно настойничество над сина им Роман. В документите тя предлага да споделят законното настойничество над детето, защото Ал е посочен като татко. Нур обаче се стреми да резервира физическото настойничество над сина си, написа още " Daily Mirror ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР