Ал Пачино и Нур Алфала бяха засечени за първи път

...
Ал Пачино и Нур Алфала бяха засечени за първи път
Коментари Харесай

Събра ли се отново Ал Пачино с 30-годишната си приятелка

Ал Пачино и Нур Алфала бяха засечени за първи път дружно през април 2022 година, а през юни 2023 година се роди и първото им дете - наследник на име Роман. Само няколко месеца след раждането на детето, и двамата оповестиха, че се разделят. Дълго време решаваха и по какъв начин да разпределят родителските си отговорности.

През октомври 2023 година Page Six писа, че разполага със правосъдни документи, които съдържат информация за графика на визитите на детето и издръжката му. И по този начин, Ал Пачино и Нур Алфала са юридически равни настойници на момчето, само че в действителност той ще живее с майка си.

Според съглашението артистът би трябвало заплати и 110 хиляди $ авансово, а по-късно по още 30 хиляди $ месечно.
 Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва сред артиста и 29-годишната му другарка
Какво в действителност се случва сред Ал Пачино и 29-годишната му другарка

По всичко проличава, че имат доста комплицирани взаимоотношения

Звездата от " Кръстникът " би трябвало да внася 15 000 $ годишно в учебен фонд. Благодарение на това Алфала получава финансова помощ, а артистът има право да вижда сина си. Въпреки раздялата им, по всичко проличава, че двамата поддържат положителни връзки.

Ал Пачино и Нур Алфала бяха видяни дружно на вечеря дружно и то за първи път, откакто уредиха борбата си за настойничество. Двамата са били снимани от папараци, до момента в който напущат заведението E. Baldi в Бевърли Хилс, Калифорния. Алфала е забелязана да се качва на шофьорското място с Пачино на пасажерската седалка до нея.

Двойката е била напълно в черно - Алфалла с клин, риза и кожено яке, завършваща визията си с чифт черни ботуши до коляното.  е бил с черни панталони, риза и палто. 
 Ал Пачино и Нур Алфала половин година след раждането на сина им Роман - ще има ли женитба
Готвят ли се за женитба Ал Пачино и 29-годишната му другарка

Актьорът и Нур Алфала имат бебе на шест месеца

Появяването им на публично място заедно породи подозрения дали двамата още веднъж не са се събрали, като доста от почитателите на артиста показаха възмущението си от връзката им, най-много поради голямата разлика във възрастта - въпреки всичко Нур Алфала е на 30 година, а Ал Пачино е на 83.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР