Ал-Насър завърши сезона позитивно, записвайки класически успех с 3:0 над

...
Ал-Насър завърши сезона позитивно, записвайки класически успех с 3:0 над
Коментари Харесай

Роналдо не игра в последния мач за сезона на Ал-Насър

Ал-Насър приключи сезона положително, записвайки типичен триумф с 3:0 над Ал-Фатех. Сещата бе от последния 30-и кръг на шампионата на Саудитска Арабия. Направи усещане, че звездата на домакините Кристиано Роналдо не взе присъединяване в мача, като може и да е получил отмора, а може и това да е следващо доказателство, че нападателят ще си тръгне от клуба през лятото, каквито клюки се носят в последно време. 38-годишният португалец приключи сезона с 14 гола и 2 асистенции в 17 мача във всички шампионати.

Иначе Ал-Насър откри резултата посредством Андерсон Талиска още в 4-ата минута, който бе изведен в наказателното поле, финтира вратаря и означи.

Втори гол на Талиска бе анулиран в 45-ата минута, само че в 67-ата минута бразилецът въпреки всичко удвои головия си актив. Той получи пас в кулоар и търкулна топката около плонжа на вратаря за 2:0.
 Ал-Насър и Роналдо се сбогуваха с купата Ал-Насър и Роналдо се сбогуваха с купата
Третото попадение още веднъж бе направено от Талиска. В 72-рата минута негов удар бе блокиран, само че той съумя след рикошет да насочи топката към вратата, само че на сантиметри пред голлинията притича Мохамед Маран и лиши хеттрика на своя съотборник, чуквайки топката зад голлинията, макар че тя по този начин или другояче влизаше във вратата.

В последна сметка Ал-Насър приключи сезона на 2-рото място в крайното класиране с 67 точки. Шампион е Ал-Итихад със 72 точки, а с бронзовите медали се окичи Ал-Хилал с 59 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР