Ал-Насър се добра до победата с 3:1 срещу последния в

...
Ал-Насър се добра до победата с 3:1 срещу последния в
Коментари Харесай

Обрат в края и 3 гола в добавеното време спасиха Кристиано и Ал-Насър от голям провал

Ал-Насър се добра до успеха с 3:1 против последния в класирането Ал-Батин след три гола в добавеното време. Съдията даде 12 минути продължение на дуела, а отборът на Кристиано Роналдо изравни в 93-ата минута след попадение на Абдулрахман Гарееб. В 112-ата минута резервата Мохамед Ал Фатил се разписа, а в 114-ата друга запаса - Мохамед Маран, означи трето попадение за гостите. Ренцо Лопес бе дал преднина на домакините в 17-ата минута.

Победата върна Ал-Насър на върха на класирането. Тимът на Руди Гарсия има преднина от 2 точки пред втория Ал-Итихад. Това бе осмият мач на Кристиано за отбора от Саудитска Арабия и в тях той има осем маркирани гола.

Роналдо имаше няколко благоприятни условия за гол, само че нямаше ден. В 34-ата минута той беше изведен зад отбраната, преодоля вратаря и прати топката към мрежата, само че бранител мазета пред голлинията. На два пъти португалецът имаше късмет да стреля от фал от положителни позиции, само че прати топката над вратата. В 90-ата минута Кристиано проби отляво и стреля по диагонала, само че още веднъж бе неакуратен и кълбото мина около лявата греда на вратаря.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР