Ал Насър с Кристиано Роналдо в състава си победи ФК

...
Ал Насър с Кристиано Роналдо в състава си победи ФК
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вкара хеттрик за под половин час

Ал Насър с Кристиано Роналдо в състава си победи ФК Дамак с 3:0 в дуел от 18-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия. Португалската суперзвезда се трансформира в воин за отбора си, като записа втори хеттрик, откогато завърши прехвърлянето си в Азия.

Така отборът се изкачи на първата позиция в класирането, като с еднакъв брой мачове с Ал Итихад, Ал Насър води с 2 точки. Шампионът Ал Хилал се намира на четвъртата позиция, с 11 точки по-малко от тима на Роналдо, само че и с 3 мача по-малко.
 
Кристиано Роналдо откри резултата в 18-та минута, отбелязвайки от дузпа. Пет минути по-късно записа втория си гол, а в края на първото полувреме приключи и хеттрика си.

Съперниците от ФК Дамак съвсем не дадоха отпор на Ал Насър, като за целия дуел съумяха да насочат едвам 6 удара по посока вратата на отбора на Кристиано.

Носителят на 5 трофеи от Шампионска лига несъмнено от ден на ден се усеща в свои води, като от идването си в Саудитска Арабия, португалецът към този момент има 10 гола и 2 асистенции на сметката си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР