Ал-Насър победи Ал Ахли с 4:3 в мач от 7-ия

...
Ал-Насър победи Ал Ахли с 4:3 в мач от 7-ия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отбеляза два гола при успех на Ал-Насър

Ал-Насър победи Ал Ахли с 4:3 в мач от 7-ия кръг на Саудитската професионална лига. Звездата на спечелилите Кристиано Роналдо бе прецизен на два пъти.

Домакините поведоха още в 4-ата минута на стадион " Ал-Ауал Парк " в Рияд. Кристиано Роналдо насочи компактен удар по земя, който попадна в далечния ъгъл на вратата. Португалецът имаше отлична опция да удвои головата си сметка, само че стреля в лявата греда.

Възпитаниците на Луиш Кастро удвоиха задатъка си. Андерсон Талиска се разписа от непосредствена непосредственост с глава.

Гостите понижиха изоставането си с попадение на лятното попълнение Франк Кесие. Полузащитникът се озова самичък против вратаря и не сгреши.

В добавеното време на първото полувреме Андерсон Талиска удвои головата си сметка. Халфът насочи фалцов удар, който се отби от напречната греда, преди да попадне във вратата, защитавана от Едуар Менди.

След почивката Риад Марез бе прецизен за отбора, воден от Матиас Ясле. Алжирецът се разписа от дузпа, след нарушаване на Андерсон Талиска.

Резервата Фирас Ал Бурайкан оформи крайния резултат в 88-ата минута, откакто засече центриране по земя във вратарското поле на Риад Марез.

В продължението на втората част Сумайхан Ал Набит засече с глава центриране от директен свободен удар на Риад Марез, само че изстрелът му срещна напречната греда.

Ал-Насър се изкачи до 5-ото място в класирането с актив от 15 пункта. Тимът измести точно Ал Ахли, който има същия брой точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР