Ал Хилал се наложи над иранския Насаджи Мазандаран с 3:0

...
Ал Хилал се наложи над иранския Насаджи Мазандаран с 3:0
Коментари Харесай

Неймар най-накрая вкара за Ал Хилал

Ал Хилал се наложи над иранския Насаджи Мазандаран с 3:0 в мач от втория кръг на азиатската шампионска лига. По този метод саудитският отбор се поправи за неверната си стъпка в първия кръг на конкуренцията против Навбахор Наманган. Бразилската звезда на Ал Хилал – Неймар, пък вкара дебютния си гол за новия си отбор.

Двубоят стартира с незабавен напън за Ал Хилал. В 4-ата минута Неймар подаде за Александър Митрович, който осъществя. Голът обаче не бе зачетен, защото сръбският таран на клуба от Рияд бе в състояние на засада. 

Митрович въпреки всичко съумя да разпише във вратата на иранците в 18-ата минута, когато Мохамед Ал Бурайк центрира в наказателното поле на Насаджи, където сърбинът осъществя с глава и изведе Ал Хилал напред в резултата.

В 38-ата минута след конфликти сред двата тима Амир Мохамад от Насаджи и Салман Ал Фарадж от Ал Хилал бяха изгонени от основния рефер с директни червени картони. Насер Ал Давсари изведе Неймар на чиста позиция в 58-ата минута. Бразилската суперзвезда овладя и с второто си допиране порази задачата, с цел да удвои преднината на Ал Хилал.

В третата минута на добавеното време Насел Ал Давсари откри Салех Ал Шехри, който порази вратата на домакините от Иран за трети път, затвърждавайки триумфа за Ал Хилал. След тази победа отборът от Саудитска Арабия оглавява групата с 4 точки в актива си, до момента в който Насаджи е на 3-о място с 3 точки в актива си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР