Ал-Духаил спечели Звездната лига на Катар за осми път в

...
Ал-Духаил спечели Звездната лига на Катар за осми път в
Коментари Харесай

Ал Духаил спечели за осми път шампионската титла в Катар

Ал-Духаил завоюва Звездната лига на Катар за осми път в понеделник, като с четири гола на Майкъл Олунга тимът реализира победа с 5:2 над Ал Шамал в последния кръг, съобщи " Ройтерс ". 

Клубът от Доха се нуждаеше от победа, с цел да направи требъл, откакто по-рано завоюва Купата на Катар и Купата на лигата. Катарският нападател Алмоз Али даде преимущество на отбора си в седмата минута, преди националът на Кения Олунга да направи хеттрик в границите на 14 минути. 

" Аржентинците са късметлии в Катар, тъй като спечелихме Световното състезание тук, както и локалното състезание. Много съм благополучен, че съм в Катар ", сподели треньорът на Ал Дхаил Ернан Креспо, който е някогашен национал на Аржентина. Ал Духаил приключи сезона с 51 точки - с две повече от Ал Аарби, а предходният първенец Ал Сад добавя челната тройка, като всички тимове от Топ 3 се класират за Шампионската лига на Азия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР