Аквамен е сред от най-очакваните от нас филми до края

...
Аквамен е сред от най-очакваните от нас филми до края
Коментари Харесай

Колко трудно се прави филм за супергерой

" Аквамен " е измежду от най-очакваните от нас филми до края на годината. Причините са доста. Една от тях е, че режисирането се е захванал Джеймс Уан .

 Най-очакваните филми до края на 2018 година
Най-очакваните филми до края на 2018 година

Ще се харесат на всички

И тъй като Уан е познавач по филмите, които ни изкарват акъла и след това мъчно заспиваме, в този момент ни е изключително забавно по какъв начин се е справил със задачата да направи филм за супергерой.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Wan (@creepypuppet) на Ное 3, 2018 в 5:03 PDT

Режисьорът употребява профила си в Instagram, с цел да се похвали, че работата по " Аквамен " публично е завършила. Звучи малко необичайно, само че е по този начин, тъй като сходен вид филми - с доста специфични резултати, изискват доста (в много случаи и повече) работа отвън снимачната площадка.

Но откакто и Уан споделя, че към този момент всичко е готово, значи е по този начин. Той благодари и на целия екип, който се е занимавал с това " малко филмче " през... последните две години.

 Удължен филмов откъс на
Ще откри ли Атлантида своя заслужен крал

Джейсън Момоа дава отговори на доста въпроси

Много месеци и никаква отмора - това е равносметката на Джеймс Уан за работата по " Аквамен ". Естествено, приканя ни да забележим творението му на 28 декември, когато то потегля по кината. Междувременно, по неговите думи, счита да направи една дълга сънливост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР