Акустичният концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив ще се

...
Акустичният концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив ще се
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив не плаши Графа, само сменя мястото

Акустичният концерт на Графа „ Утре още веднъж “ в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала „ Сила “.

От продуцентска компания „ Монте Мюзик “ оповестяват, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дълго чакания акустичен концерт на Графа „ Утре още веднъж “ в Пловдив, в началото плануван за 11 юни в Античен спектакъл.

Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала „ Сила “. Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се резервира.

Преди няколко месеца Влади Ампов – Графа разгласи, че работи по нов, напълно акустичен концертен план, който ще показа за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за неприятното време и вероятността публиката да не се усеща удобно при възможни стихии и превалявания, не промени желанието на Графа и музикантите му да зарадват почитателите в града на тепетата. Екипът на артиста прояви изключителна еластичност, като за по-малко от 24 часа съумя да провежда преместването на събитието на закрито, въпреки и ден по-късно.

Концепцията на акустичният концерт „ Утре още веднъж “ е публиката да се усеща уютно, до момента в който се любува на новите версии на огромните шлагери на Влади Ампов. В последна сметка задачата ще бъде изпълнена, тъй като сценографията, звука и осветлението към този момент са приспособени към акустиката и архитектурата на зала „ Сила “.

Билети за концерта на 12 юни към този момент може да закупите в мрежата на Eventim, както и за идващите акустични концерти в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР