Актьорският състав на Приятели каза, че е напълно съкрушен от

...
Актьорският състав на Приятели каза, че е напълно съкрушен от
Коментари Харесай

Звездите от Приятели с изявление за смъртта на Матю Пери

Актьорският състав на " Приятели " сподели, че е " изцяло сломен " от загубата на своя другар и сътрудник, звездата Матю Пери, който умря в събота на 54-годишна възраст. 

Два дни след неочакваната му гибел в взаимно изказване Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу дефинираха гибелта на Пери като " неизмерима загуба ". 

Актьорът от " Приятели " беше открит неподвижен в горещото джакузи в къщата си в събота. 

Аутопсията на Пери не даде дефинитивни резултати, а управляващите чакат изводите от токсикологичните проби. 

" Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю ", декларира звездния състав от " Приятели " в взаимно изказване, оповестено в списание People в понеделник.

" Ние бяхме освен това от сътрудници. Ние сме семейство. Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще използваме този миг за сръбта си и с цел да осмислим тази неизмерима загуба. След време ще кажем повече и то когато сме в положение за това.

Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света ", изричат съболезнованията си Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу, представени от BBC .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР