Актьорската професия може и да изглежда на моменти бляскава и

...
Актьорската професия може и да изглежда на моменти бляскава и
Коментари Харесай

Защо Ан Хатауей е трябвало да се целува с 10 мъже

Актьорската специалност може и да наподобява на моменти блестяща и безпроблемна, само че и тя има своите тъмни страни. А някои от огромните звезди от време на време вземат решение да разкриват част от тях.

Ан Хатауей да вземем за пример тъкмо това в изявление пред V Magazine. 41-годишната актриса реши да се върне обратно във времето, когато тъкмо е пробивала в Холивуд, с цел да опише за една неприятна за нея преживелица.

Хатауей не разкрива за кой филм става дума, само че ситуира случката в първите години на новия век. Тогава тя е получила роля във филм, само че продуцентите са ѝ споделили, че би трябвало да направи един доста чудноват тест, с цел да се ревизира с кой актьор би имала най-хубава химия пред камерите.

За задачата от нея е поискано да се целуне с 10 подбрани от кастинг шефа мъже, като даже ѝ е било казано, че би трябвало да се усеща разчувствана. " И си помислих: " Нещо не е наред с мен ", тъй като не бях разчувствана от това ", казва Ан Хатауей.

Актрисата споделя, че тогава е била млада, само че е осъзнавала какъв брой елементарно може да загуби освен тази роля, само че и бъдещи, в случай че откаже концепцията да целуне 10 мъже, тъй като ще бъде заклеймена като човек, с който се работи мъчно. " Така че просто се престорих, че съм разчувствана и продължих. "

Ан Хатауей споделя, че никой не се е държал жестоко с нея или опитал да я нарани, само че осъзнава какъв брой разнообразни са били тези времена и методът, по който актьорите са били избирани за функциите. Сега Хатауей е избрала да работи по друг метод във филмите си.

Тя е продуцент на кино лентата The Idea of You и с цел да подбере верните артисти им е дала задача, която не включва целувки и физически контакт. Хатауей е поискала актьорите да назоват ария, която съгласно тях ще се хареса на персонажа им. И тази ария е трябвало да бъде по този начин подбрана, че да накара нейния личен персонаж във кино лентата да танцува, написа The Hollywood Reporter.

В The Idea of You Ан Хатауей влиза в ролята на Солийн - 40-годишна самотна майка, която се влюбва бясно в 25-годишен музикант и стартира връзка с него, която е срещу всички упования.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР