Актьорката Роуз Лесли е обичана в реалния живот с бившия

...
Актьорката Роуз Лесли е обичана в реалния живот с бившия
Коментари Харесай

Нестабилният брак на звездата от BBC Роуз Лесли с Кит Харингтън от Игра на тронове от предложение за рехабилитация

Актьорката Роуз Лесли е обичана в действителния живот с някогашния си сътрудник - само че връзката им не постоянно е била безпрепятствено корабоплаване.

Шотландската актриса се завръща на нашите екрани довечера, когато продължава втората серия от Vigil на BBC. Действието се реалокира от Военноморските сили към Кралските военновъздушни сили, като основната актриса Роуз още веднъж влиза в ролята си на контрольор Кирстен Лонгакър, която има красива любовна история с контрольор Ейми Силва.

36-годишната звезда стана познато лице от нашите екрани, най-известна с функциите си на Гуен Доусън в Абатството Даунтън и Игрит в Игра на тронове. Но какво знаем за сантименталния й живот отвън екрана? Тук ще разгледаме връзката й с Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в GOT.

Колегите Роуз и Кит се влюбиха, откакто се срещнаха в хитовото шоу на HBO през 2011 година и тяхната химия на екрана се разви надалеч от камерите. Съобщава се, че първичният им разказ е пресушен през 2013 година, само че година по-късно двойката е видяна заедн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР