Актьорката от Деца шпиони“ Алекса ПенаВега и нейният съпруг, актьорът

...
Актьорката от Деца шпиони“ Алекса ПенаВега и нейният съпруг, актьорът
Коментари Харесай

Актьорите Алекса и Карлос ПенаВега обявяват мъртво раждане на дъщеря: „Тя беше абсолютно красива“

Актьорката от „ Деца шпиони “ Алекса ПенаВега и нейният брачен партньор, артистът от „ Голямата тресчица “ Карлос ПенаВега, оповестиха в понеделник, че щерка им е родена като мъртвородено. Дъщеря им, която кръстиха Инди Рекс ПенаВега, беше четвъртото дете на двойката.

„ Никога няма верните думи, които да се кажат, когато става въпрос за загуба “, сподели двойката в взаимно изказване в Instagram. „ След красиво и умерено раждане нашата щерка „ Инди “ се роди неподвижен. Това беше мъчително пътешестване. Но в болката намерихме мир. “

Alexa PenaVega разгласява влог за бременност от болничното заведение на 18 март, в който споделя, че е била там пет дни, откакто е почнала да кърви.

21 000 бебета се раждат като мъртвородени всяка година в Съединени американски щати – към същият брой бебета, които умират през първата година от живота. Процентът на ранните мъртвораждания е останал почти същият с течение на времето, споделя организацията, до момента в който процентът на късните и доносени мъртвораждания е „ трагично понижен “.

PenaVe...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР