Актьорката Джудит Годреш в четвъртък осъди кръвосмесителната филмова индустрия във

...
Актьорката Джудит Годреш в четвъртък осъди кръвосмесителната филмова индустрия във
Коментари Харесай

Френският актьор Годреш осъжда „кръвосмесителната“ филмова индустрия в забележително изслушване в Сената

Актьорката Джудит Годреш в четвъртък осъди " кръвосмесителната " кино промишленост във Франция и прикани за основаването на комисия за следствие на половото принуждение във филмовата промишленост, до момента в който приказва в горната камара на Сената.

Епохалното чуване в Люксембургския замък идва, когато френското кино се тресе от изказвания, че светът на изкуствата е пренебрегвал сексизма и половото принуждение от десетилетия.

51-годишният Годреш стана първият актьор, който приказва с членове на френската горната камара на Народното събрание по отношение на половото принуждение и насилието, учредено на пола, във френската кино промишленост.

Тя се трансформира във водещ глас във френското придвижване #MeToo, откакто упрекна режисьорите Беноа Жако и Жак Дуйон в полово принуждение против нея, до момента в който е била тийнейджърка. И двамата отхвърлиха обвиняванията.

" Това кръвосмесително семейство във филмовата промишленост е просто отражение на всички фамилии ", наранени от такова принуждение, сподели Годреш пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР