Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори наскоро станаха родители на

...
Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори наскоро станаха родители на
Коментари Харесай

Весела Бабинова и Владимир Зомбори за най-новата си роля - на родители

Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори неотдавна станаха родители на дребната Йоана. Те се разходиха с Рая Пеева от " Преди обед " в парка, с цел да опишат по какъв начин се е трансформирал животът им.

" Аз съм слушала доста пъти майки да се оплакват, че с количките е мъчно, само че инвалидите по какъв начин се оправят ", разяснява Весела Бабинова разрушените тротоари в София.

" Навън е спокойна и по тази причина постоянно сме на открито. Усетихме, че това е номерът и по тази причина постоянно излизаме и тя незабавно заспива. Денят ни стартира друго. Понякога спи повече, само че нормално към 5-6 към този момент сме " Добър ден ", споделя тя за дребната Йоана.

" Нощите ни се сливат, защото тя се буди на три часа, както множеството деца. Общо взето дали е ден, или нощ - няма значение... Като всяко бебе ", споделя Владимир Зомбори.

" Животът се трансформира всеки час. Изпитание е. В началото ми беше огромен стрес ", споделя артистът, който е попитал Весела дали желае да участва на раждането, само че не е държал на това.

" Когато му я подадох в родилното на изпиването, той е хвана и към 20 минути не мръдна от самото начало ", спомня си Весела, която ражда по едно и също време с най-хубавата си другарка Луиза Григорова.

" Не съм имала още представления, през ноември играя бременна в " Празникът ", споделя Весела.

Когато двамата са заети, бебето гледа бабата - майката на Весела. На Владимир родителите живеят в Пловдив.

Вижте по какъв начин още се трансформира животът на Весела Бабинова и Владимир Зомбори от видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР