Актьорите Уорън Бийти и Фей Дънауей ще връчат наградата Оскар

...
Актьорите Уорън Бийти и Фей Дънауей ще връчат наградата Оскар
Коментари Харесай

Уорън Бийти и Фей Дънауей връчват Оскар-ите на 90-ата церемония в неделя вечер

Актьорите Уорън Бийти и Фей Дънауей ще връчат премията " Оскар " за най-хубав филм на 90-та по ред гала в неделя вечерта, макар че предходната година оповестиха неверно спечелилия, оповестява Контактмюзик. Двамата сътрудници от кино лентата " Бони и Клайд " репетират огромния миг в спектакъл " Долби " в Лос Анджелис. 
Един от любимците за най-хубав артист е Гари Олдман за превъплъщението си в Уинстън Чърчил.  Сред другите кандидати за премията е " откритието " на Холивуд Тимъти Шаламе , който взе участие в два номинирани кино лентата - " Призови ме с твоето име " и " Лейди Бърд ". 
Според филмовите критици, в случай че Сали Хокинс не вземе премията за най-хубава актриса за ролята си на няма чистачка във " Формата на водата ", статуетката би трябвало да отиде при Сърша Ронан за осъществяването й в " Лейди Бърд ". Сред другите претендентки за най-хубава актриса е австралийката Марго Роби за ролята си в " Аз, Тоня ", където играе известната канадска фигуристка от осемдесетте Тоня Хардинг. 
В чест на 90-ата годишнина на шоуто на бала на губернатора след церемонията ще бъде отдадена респект на историята на киното с истински артефакти и музика от всяка негова епоха. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР