Актьорите Стефания Кочева и Ники Станоев споделят пикантни истории от

...
Актьорите Стефания Кочева и Ники Станоев споделят пикантни истории от
Коментари Харесай

Драго Симеонов разказва за срещата си с извънземни

Актьорите Стефания Кочева и Ники Станоев споделят пикантни истории от снимачния площадка на новия български сериал „ Порталът ", а Прея избяга от гръцкия си шеф, с цел да покаже кикбокс на токчета и акапален миш-маш в „ Събота вечер с Българска национална телевизия "

Тази събота (8 май 2021 г.), заниманието продължава с вечерното шоу на публичната телевизия - „ Събота вечер с Българска национална телевизия ". В 21:00 ч., водещият Митко Павлов ще ни срещне с интелигентния комизъм на радиоводещият Драго Симеонов, който ще си признае какви ги прави по време на ефир, прикрито от слушателите. Какви гафове е сътворил с гостите си и по какъв начин е водил предаване „ добре подпийнал ". Ще разберем за срещите на Драго с извънземни и срещата му с Господ до един резервоар за боклук и за манията му към боклука. Симеонов ще показва и по какъв начин основава инстантен комедиен роман в едно супер смешно предизвикателство.

Героите от новия хитов сериал на Българска национална телевизия „ Порталът " - Стефания Кочева и Ники Станоев, ще се телепортират на диванчето на Митко Павлов с пикантни истории зад кадър. Една от тях е по какъв начин инцидентно попаднал на снимачната площадка таксиметров водач едвам не е получил инфаркт, преминавайки през „ Порталът ". Ще разберем, по какъв начин по този начин и двамата артисти от сериала са били ухапани и ритани от магаре и от кон. Стефания и Ники са ни подготвили и разходка в предишното с ретро предмети.

За музиката и заниманието ще се погрижи и Прея, която избяга от гръцкия си шеф, с цел да седне на дивана на Митко. В студиото тя ще показва атрактивен кикбокс на токчета. Ще разберем и за какво певицата се вижда с гаджето си единствено в събота. За десерт ще я предизвикаме на акапелен миш-маш, в който ще ни скрие шапката с хибрид сред Били Айлиш и Братя Аргирови.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия " тази събота, 8 май, в 21:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР