Актьорите от хитови български филми разказаха своите спомени за най-вълшебните

...
Актьорите от хитови български филми разказаха своите спомени за най-вълшебните
Коментари Харесай

Кои са най-вълшебните спомени за Коледа на българските актьори

Актьорите от хитови български филми описаха своите мемоари за най-вълшебните дни от годината пред Нова телевизия.

На Коледа обичахме да вършим снежни индивиди и постоянно се чудех къде родителите ми са скрили подаръците, показа актрисата Деси Бакърджиева. За нея най-хубавият подарък е да е със фамилията си и да знае, че са здрави.

" Чакаш дарове, всичко е тържествено, някак магическо ", означи Наум Шопов. Любимите му дарове били екшън фигурки, изключително тези, които липсвали в сбирката му.

Михаела Павлова, показа пред " Нова ", че има доста смешни мемоари. Има брат, който е с 11 месеца по-голям от нея и татко им ги викал от терасата, тъй като изпускали Дядо Коледа. Двамата хуквали да бягат, само че елените били по-бързи и се разминавали. Баща им правил стъпки от сняг в коридора и оставял чувал с играчки. Михаела показа, че в този момент чака вуйна си с неспокойствие да се върне от чужбина.

Мино Караджов описа, че в детството му коледните празници били доста по-дълги - имал цяла седмица, в която можел да си играе с брат си - пързаляне, пердах със снежни топки, правене на крепости. За него също най-големият подарък е да бъде с хората, които обича. По-рано желал да има совалка.

И той, и Калин Врачански свързват Коледа с доста повече сняг. Актьорът от " Стъклен дом " показа, че помни по какъв начин хората бързат да се приберат у дома, да седне цялото семейство към масата и да стане уютната Коледа, за която се приказва непрекъснато. Той се радвал на динозаври.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР