Актьорите Нина Добрев и Люк Брейди, които участваха заедно във

...
Актьорите Нина Добрев и Люк Брейди, които участваха заедно във
Коментари Харесай

Обича ли да хапе по време на секс Нина Добрев

Актьорите Нина Добрев и Люк Брейди, които участваха дружно във кино лентата Lucky Day, се подложиха на детектор на лъжата по предложение на списание Vanity Fair. Двамата си зададоха един на различен и дадоха отговор на разнообразни и доста забавни въпроси, като няма подозрение, че се получи едно много занимателно изявление.
 Нина Добрев, Грант Мелън, Dior и Парижката седмица на модата
Как се забавлява Нина Добрев с гаджето си в Париж

Актрисата в света на модата

Актрисата е родена в София, само че едвам на две години отпътува за Канада с родителите си, като прекарва по-голямата част от живота си там. Може би и поради това на един от въпросите към Нина дали се смята за канадка, отговорът ѝ беше позитивен.

Нина не се тормози да показа, че е крещяла на разнообразни хора по време не фотоси, че ревизира какво написа в Гугъл за нея, както и че знае тъкмо какъв брой са почитателите ѝ в обществените медии.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Окт 7, 2019 в 11:53 PDT

Актрисата също по този начин сподели, че не се усеща като " дзен " човек, като призна, че е отказвала да се снима с почитател, в случай че доста бърза и че се е случвало да се преструва, че не е Нина Добрев.
 Нина Добрев, Пол Уесли и по какъв начин се забавляват двамата артисти в Ибиса
Колко близки са Нина Добрев и Пол Уесли

И по какъв начин се забавляват дружно

Тя призна също по този начин, че не би се върнала в " Дневниците на вампира ", най-много тъй като времето ѝ е минало и годинките не са на нейна страна. На въпрос дали в миналото някой от половите ѝ сътрудници я е молил да играе ролева игра като върколак, последва известно съмнение. Актрисата въпреки всичко призна, че не е влизала в такава роля, само че ѝ се е случвало да хапе по време на секс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР