Актьорите Аня Тейлър-Джой и Александър Скарсгард присъстваха на специалната прожекция

...
Актьорите Аня Тейлър-Джой и Александър Скарсгард присъстваха на специалната прожекция
Коментари Харесай

„Викингът“: Магия, мечове и мистицизъм

Актьорите Аня Тейлър-Джой и Александър Скарсгард участваха на специфичната прожекция на приключенския екшън "Викингът " на режисьора Робърт Егърс в Лондон, Англия.

В най-новия филм на Робърт Егърс се споделя за викинги, като действието се развива в Исландия през 10 век. Актьорският състав включва Аня Тейлър-Джой, Никол Кидман, Александър Скарсгард, Уилем Дефо и Итън Хоук .

Филмът споделя историята на млад викинг, който става очевидец на убийството на татко си от чичо си и взема решение да му отмъсти и да претендира за трона.

Avenge father. Save mother. Kill Fjölnir.

Watch the trailer for Robert Eggers' now, and ❤️ this tweet for more updates.
— The Northman (@TheNorthmanFilm)
Защо този филм е толкоз предстоящ?

Въпреки че е режисирал единствено два пълнометражни кино лентата, Робърт Егърс към този момент се утвърди като един от актуалните майстори на ужасите, прочут със своите злокобни сюжети, атмосферна кинематография и вълнуващи обрати. Очаква се „ Викингът “ да бъде толкоз призрачен, колкото и предшествениците си, а ситуацията му – снежните гори и скалистите плажове на Исландия от 10 век – наподобява ще се отражение на уединените гори от „ Вещицата “ и крайбрежието във „ Фарът “. Въпреки това, този филм е в по-мащабен от всичко, което Егърс е правил до момента.

Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård, and Robert Eggers: legends at the UK premiere of
— Focus Features (@FocusFeatures)
Филмът е основан на остаряла скандинавска приказка

Това разкри Егерс в изявление за Entertainment Weekly. Сюжетът ще се концентрира върху Амлет, млад викингски принц, чийто татко, крал Аурвандил, е брутално погубен от чичо си Фьолнир пред очите му. Когато майка му, кралица Гудрун, е пленена, Амлет бяга от родината си, заклевайки се да се върне един ден, с цел да я избави, да отмъсти за гибелта на татко си и да вземе назад короната си. Като възрастен, съпроводен от чародейка на име Олга, той най-сетне потегля на това търсене. „ Разказахме го по наш метод “, сподели Егърс за историята. „ Това е сага за викинги с магия, мечове и мистицизъм . Хората си мислят, че познават викингите. Това обаче е нещо доста друго.”

To Valhǫll.
— The Northman (@TheNorthmanFilm)
25-годишната Аня описа пред DailyMail за фотосите на кино лентата: „ Прекарах си доста добре. Бях доста досадна на снимачната площадка. Аз съм фен на природата, тъй че се въртях в близост като самодива. “

45-годишният Александър поема основната роля на викингския принц Амлет с задача да търси правдивост за татко си. Той описа: „ Мечтаех да направя огромен героичен филм за викингите. Беше в действителност вълнуващо да бъда там от началото на плана. “

Роденият в Швеция Александър призна, че закусва по пет закуски дневно, с цел да наподобява на „ мечка “. По този мотив Аня му направи комплимент: „ Никой не работи толкоз интензивно, колкото този човек. Не мога да кажа задоволително за това какъв брой старания и обич вложи той в тази роля. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР