Актьори се събраха пред Народния театър в подкрепа на Александър

...
Актьори се събраха пред Народния театър в подкрепа на Александър
Коментари Харесай

Актьори се събраха пред Народния театър в подкрепа на Александър Морфов

Актьори се събраха пред Народния спектакъл в поддръжка на Александър Морфов, който през днешния ден бе уволнен дисциплинарно.

Решението им да се съберат пред театъра е непринудено, те показват противоречие с неговото уволняване и дейностите на шефа Васил Василев.

Пред Народния спектакъл се събраха обичани български артисти, режисьори и продуценти. Сред тях са Камен Донев, Велизар Бинев, Албена Михова. Присъства и брачната половинка на Морфов - Рени Врангова, съобщи Българска национална телевизия.

Все още не са ясни какви дейности ще бъдат подхванати, само че актьорите обмислят да съберат подписка в поддръжка на режисьора.

Режисьорът на Народния спектакъл Александър Морфов бе уволнен през днешния ден. По-рано през днешния ден пиарката на Народния спектакъл Велислава Кръстева разгласи, че това е последният ѝ работен ден в театъра.

Скандалът в Народния спектакъл се развихри след обвинявания в политически пристрастия от Морфов към Кръстева. Актьорите от трупата се разделиха в мнението си " за " и " срещу ", както и в поддръжката си за шефа Васил Василев.

Във вчерашния ден се появи информация, че се готви нова конструкция, в която отсъства позицията на основен режисьор, както и че Велислава Кръстева е подала оставка. Директорът на Народния спектакъл не беше открит за коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР