Актьори от хитовия български филм Чалга“ буквално затвориха булевард в

...
Актьори от хитовия български филм Чалга“ буквално затвориха булевард в
Коментари Харесай

Преди премиерата: Актьорите от „Чалга“ затвориха булевард в Лондон

Актьори от хитовия български филм „ Чалга “ безусловно затвориха бул. в Лондон няколко часа преди премиерата на кино лентата там. Цвети Стоянова, Илиан и Елизабет Методиева бяха в компанията на режисьора и сценарист Мариан Вълев и на режисьора по монтаж Нина Алтъпармакова, съобщи ''Телеграф''.

Разходка

След дълга обиколка на едни от най- емблематичните и забележими места в Лондон Елизабет съзря голям сноп с балони под формата на сърца и единствено един друг - със знамето на Англия. „ Реших, че ще вървя да си взема балон. Аз доста одобрявам балони и за мен си имат една специфична сила. Едно време в един сериал бях гледала по какъв начин балоните постоянно могат да ухилен някого, без значение какъв брой проблематичен ден е имал, и по тази причина желаех да взема. Отивайки до момчето, обаче видях, че те са вързани дружно и има специфична ръкохватка за ръка, а цялата тази хубост служи за фотография.

Реших, че ще се фотографирам, само че не чаках да ме изкарат на самия бул., с цел да се види хубаво Биг Бен - смее се Елизабет и добавя: - Мариан се майтапеше, че вместо премиера ще имаме фотосесия за затворен бул., само че считам, че всичко бе в кръга на позволеното там, защото има избрани минути, в които нито една кола не минава през обещано място “. Освен Бети атракция на булеварда бе и Цвети Стоянова, която направи част от комбиниране и несъмнено прикова погледите на присъстващите в близост. Фолкпевецът Илиян пък реши и той да последва образеца на девойките и седна на булеварда за запаметяващ се кадър.

Зала

След разходката и фотосесията родните любимци посрещнаха българите в Лондон в киното, където всички дружно се любуваха на „ Чалга “. След прожекцията обаче 2 часа не стигнаха за всички искащи да се снимат и да разменят по няколко думи с режисьора Мариан Вълев, както и с актьорите, отишли в Лондон. Опашки се извиха по двете стълбища на залата, само че Вълев и компания стояха до дъно и почетоха и последния искащ да си направи фотография за спомен с тях. Имаше и доста такива, които не съумяха да влязат, и по тази причина ще има втора дата на прожекция в Лондон.

„ Това е историята на едно другарство сред две девойки, изгубени в актуалното културно общество на България, което ние назоваваме „ чалга “. С екипа се опитахме да разкажем тази нежна и изкривена история на обърканите фантазии и изгубените младежи в България “, разяснява Мариан Вълев. Вярвам, че този филм носи извънредно значимо обществено обръщение и ми се желае доста младежи да видят кино лентата и да си създадат своите заключения “, сподели още режисьорът на „ Чалга “ Мариан Вълев.

Закъснение

Емоциите на екипа обаче въобще не свършват дотук. На идната заран бе противоположният им полет за България. Групата обаче изпусна полета. „ Много дълги опашки имаше и изобщо не бе съобразено какво ще се случи с тези безкрайни инспекции. Пред нас имаше към 300 индивида, а отидохме 3 часа по-рано. Накрая моят куфар им се видя рисков и го върнаха за цялостна инспекция. Не откриха нищо с изключение на козметика, преса за коса и ютия, само че това ни костваше закъснението. Мариан остана с мен. Мислехме, че най-малко другите са се качили, само че те желаеха да са солидарни и по този начин изпуснахме полета “, смее се нашето светско перо Елизабет. За благополучие те са съумели да си купят нови билети единствено няколко часа по-късно, похапнали са вкусно в италиански ресторант, след което се върнаха у нас и няколко часа по-късно се срещнаха с почитателите си в Перник по време на премиерата на „ Чалга “ в миньорския град.

Илиян попадна на пресметлив Пикачу

Смях провокира и англичанин, облечен като Пикачу. Илиян му се зарадва и опита да си поговорят, само че Покемонът му се изсмя и му размаха празната кофичка, която държеше пред себе си. Нашето момче одобри с усмивка намека и незабавно му остави парички, а Пикачу бе толкоз удовлетворен, че дори му запя и театралничи гордо за фотография. Цялата тази обстановка се разигра в китайската част на Лондон - Чайна таун. В дребния регион към Джерард Стрийт и Лайсли Стрийт има към 80 китайски ресторанта. Един от тях посети и нашата група. „ Много друго беше всичко. Не е това китайско, което сме привикнали да ядем в България. Хареса ни. Беше вкусно “, показа Илиян пред „ Телеграф “.

Той добави, че вечерта след премиерата са гостували в българска кръчма на негови другари, където са яли домашна и доста вкусна храна, тъкмо като в България. „ Много благи и доста гостоприемни са хората тук. Много им благодарим за посрещането и цялото прекарване. Аз постоянно пристигам на участия и знам, че са се затъжили за родното. Сега пристигнах в друга роля - като част от актьорският каст на „ Чалга “, и благодаря за новите страсти, които изживях “, споделя още изпълнителят на „ Името ти “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР