Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за Икар“.Той е номиниран

...
Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за Икар“.Той е номиниран
Коментари Харесай

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за „Икар“

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за „ Икар “.Той е номиниран за основна мъжка роля в представлението „ Това не го казвай “, само че партньорката му Теодора Духовникова, е подценена.

„ В представлението “Това не го казвай ” има двама артисти на сцената. Само двама. Такива функции в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. “ Това написа във фейсбук Бахаров.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Благодаря на съюза на артистите за номинацията за мъжка роля за спектакъла “Това не го казвай ”.
Но една липса прави изключително усещане:
В представлението “Това не го казвай ” има двама артисти на сцената. Само двама. Такива функции в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует.
На британски им викат “two hander ”. На две ръце. Едната мие другата. Няма по какъв начин единият да играе добре без другия.
Това е “а ”-то и “б ”-то на нашата специалност и считам пропуща на комисията за загадъчен и за демонстрация на неприятен усет.
На 11 Март излизаме за 50-ти път на сцената. Двамата. С Теодора Духовникова.

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за „ Икар “

По сходен метод реагира и холивудският артист Райън Гослинг, който е в ролята на Кен във кино лентата “Барби ”. За нея той получи номинация за “Оскар ”, само че се разгласи срещу пренебрежението към колежката си Марго Роби, изиграла Барби, само че останала без номинация за огромните кино награди.

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР