Актьорът Захари Бахаров ще е продуцент на нов сериал на

...
Актьорът Захари Бахаров ще е продуцент на нов сериал на
Коментари Харесай

Захари Бахаров ще е продуцент на нов сериал на БНТ


Актьорът Захари Бахаров ще е продуцент на нов сериал на Българска национална телевизия. Той се назовава "Мъртар “ и е една от двете поредици, които ще бъдат снимани до края на тази година, оповестиха от националната телевизия. И двата са с по шест серии с дължина 54 минути и ще костват към 1 милион лв. всеки. Режисьор на продуцираните от Бахаров епизоди е Валери Милев.

"Дъщерите на София е по сюжет на Рене Карабаш, режисьор е дъщерята на Александър Морфов и Рени Врангова - Неда Морфова. Иван и Андрей ще снимат ситком за Българска национална телевизия.

"Радиовръзки “ ще бъде 24 серии по 27 минути и ще коства над един милион лв.. Павел Веснаков ще режисира трагичен сериал в 12 серии наименуван "Мама “. Продуцент е Евтим Милошев. За него бюджетът е над един и половина милиона лв..

Два от пълнометражните игрални кино лентата ще финансира Българска национална телевизия. Максим Генчев ще снима историческа драма за Иван Александър и еврейската му брачна половинка Сара.

Вторият филм е "Заведи ме у дома “ - екранизация по едноименната новела на Михаил Вешим с режисьор Мартин Генов. Двата кино лентата общо ще костват на социална телевизия към 600 хиляди лева, писа "Телеграф “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР