Актьорът Юлиян Петров и Рая Пеева са изключително близки и

...
Актьорът Юлиян Петров и Рая Пеева са изключително близки и
Коментари Харесай

Актьорът Юлиян Петров от „Скъпи наследници“ залепен за гаджето на Бахаров

Актьорът Юлиян Петров и Рая Пеева са извънредно близки и безусловно са неразделни. И в случай че към този момент това състояние се случва единствено около работата им, защото двамата си партнират в съвсем всички театрални и тв планове, то в живота не престават да са единствено другари, към този момент.

С Рая сме на всички места дружно, само че за връзка към момента държим фронта, не се даваме “, споделя Юлиян, който стана известен около облика си на Чочо в сериала „ Скъпи наследници “.

Приятели на актьорите обаче са на мнение, че доближаването им и прекосяването от другарство към обич е единствено въпрос на време. Най-вече заради обстоятелството, че Юли е извънредно положително момче и няма нищо общо с актуалното гадже на Пеева - Явор Бахаров, който е прочут със сприхавостта си. Освен Юлиян не крие, че девойки вид „ кифла “ напълно не са му по усета, а обича щури и забавни девойчета. Каквато в живота е и екранната му обичана.

Наскоро в изявление пък Рая призна, че една от аргументите да одобри да изиграе Поля в „ Скъпи наследници “ била, че ще си партнира с Юлиян и ще му бъде гадже. Това е следващият път, в който актьорите са ораза на любовна двойка, откакто изиграха облиците на Лея Иванова и Еди Казасян в лентата „ Пеещите обувки “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР