Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с

...
Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с
Коментари Харесай

Вергов окончателно напусна Откраднат живот, фенове се разчувстваха

Актьорът Юлиан Вергов смъкна лекарската престилка и се сбогува с сътрудниците си в болничното заведение " Света Анастасия “. Разбира се, става въпрос за героя му в здравната драма " Откраднат живот " - доцент Виктор Банков. Екранният лекар се " пенсионира “ и това разбуни духовете в обществените мрежи. В най-голямата фен-група на сериала във " Facebook “, която приютява към 30 000 членове мнозина демонстрираха разочарованието си от загубата. Стигна се даже до такава степен, че някои от феновете имат желание да спрат да наблюдават поредицата, в случай че обликът на Вергов не се завърне в идващия сезон.

" За мен сериалът свърши довечера “, " Като изкараха и Вергов, към този момент съм сигурна, че няма да ми е забавен “ и " Банков, в случай че не го върнат, сериалът ще изгуби доста! “, са единствено някои от мненията на потребителите в обществената мрежа.

Монологът му от края на последния епизод също заля онлайн пространството. " Аз бях доцент Виктор Банков. Един относително благополучен, относително трагичен воин. Време е да сляза от сцената на своя театър и да продължа живота си свободно. Без боязън и без упования “, гласи част от него.

Други пък не се трогнаха чак толкоз от раздялата с екранния доцент Банков: " Чета постове и мнения и имам възприятието, че съм попаднала в групата на някоя детска градина. Доколкото си припомням, когато Вергов влезе във кино лентата, то не бяха рецензии, не бе знамение, след това ревем за него? Всяко начало на нов сезон рецензия, сериала се изчерпал, най-после ревем, че приключил? А толкоз е простичко, като не ти харесва кино лентата, прескочи на различен канал “.

" Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички фенове, че бяхме дружно. Обичам ви и реверанс “, написа и Вергов в формалния си профил, като не пропусна да благодари на екипа на " Откраднат живот “. Той напусна сезона в 21-ви от общо 39 епизода.

Припомняме, че Вергов пропусна петия сезон на " Откраднат живот ", след което се завърна. Сега обаче по всичко проличава, че доцент Банков няма да влезе още веднъж в операционната зала на " Света Анастасия “, написа " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР