Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след

...
Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след
Коментари Харесай

Юлиан Вергов с първа поява след скандала с Диана Димитрова

Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път обществено след абсурда с актрисата Диана Димитрова.

Вергов излезе на сцената на " Поетите " в зала 1 на НДК. Актьорът бе бурно приветстван от почитателите си. В залата бе и формалната му половинка Ирина Ялъмова, майка на дъщерята на артиста Алена. Вергов и Ирина се разделят, когато детето е още малко, само че в последните години направиха нов опит да са фамилии и сега са дружно.

Ирина изгледа от първите редове мъжа си и стана на крайници, както и цялата зала след края на неговия рецитал. " България Днес " научи от уредниците на събитието, че имало известни терзания дали звездата от " Откраднат живот " няма да бъде освиркан на сцената, само че се случи тъкмо противоположното - почитателите му засвидетелстваха поддръжка. След края на поетичното събитие Вергов бе засипан от мнения и в обществените мрежи. " Пожелаваме ти постоянно да влагаш на сцената цялото си сърце и да не обръщаш внимание на интригите ", написа негова почитателка, а Вергов благодари.

До този миг артистът не е проговорил публично за случая с колежката си от " Откраднат живот ". Диана Димитрова шокира с разобличаване в края на ноември, че преди пет години по време на фотоси е станала жертва на принуждение.

" Трима сътрудници ме завариха на земята, откакто ме повали в гардеробната. След като паднах, получих мощен шут в лицето ", описа Димитрова. Без да посочва името на насилника, тя направи доста подмятания, с които недвусмислено сподели, че мъжа, за който приказва, е Вергов. Двамата са имали повече от работни връзки, прозира също от споделеното от Димитрова, само че какво е довело до самия случай остава неразбираемо.

Актрисата и художник към този момент е дала показания в полицията. " Тази заран дадох показания в Столична дирекция на вътрешните работи - престъпна полиция, съпроводена от моя юрист господин Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно изявление и да ги подлагате на подозрение. Високият морал е моята вяра и аз съм човек, който държи на думата си ", написа Диана преди ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР