Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след

...
Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след
Коментари Харесай

Вергов с първа поява след скандала с Диана Димитрова, треперил да не го освиркат

Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път обществено след абсурда с актрисата Диана Димитрова.

 

Той излезе на сцената на " Поетите " в зала 1 на НДК. Актьорът бе бурно приветстван от почитателите. В залата бе и формалната му половинка Ирина Ялъмова, майка на дъщерята на артиста - Алена. С Ирина се разделят, когато детето е още малко, само че в последните години направиха нов опит да са семейство и сега са дружно.

От уредниците „ България Днес “ научи, че е имало известни терзания дали звездата от „ Откраднат живот “ няма да бъде освиркана на цената, само че се случило тъкмо противоположното - почитателите му засвидетелствали поддръжка. В края на поетичното събитие Юлиян бил засипан с мнения и в обществените мрежи. „ Пожелавам ти постоянно да влагаш на сцената цялото си сърце и да не обръщаш внимание на интригите “, написа негова почитателка, Вергов й благодари.

До този миг артистът не е проговорил публично за случая с колежката си от „ Откраднат живот “.  Диана Димитрова шокира с разкрития в края на ноември, че преди пет години по време на фотоси е станала жертва на принуждение. Тя не показва името на побойника, само че в общественото пространство настойчиво се приказва, че е Юлиян Вергов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР