Актьорът Юлиан Вергов не обича клишетата и етикетите, които хората

...
Актьорът Юлиан Вергов не обича клишетата и етикетите, които хората
Коментари Харесай

Карти долу: Юлиан Вергов за клишетата, страховете и истинската любов!

Актьорът Юлиан Вергов не обича клишетата и етикетите, които хората му слагат, само че този на секс знак го преследва от години. Само пуснете една търсачка в Гугъл и ще се убедите... Но ние сме уверени, че някои етикети и клишета са такива с право и в тази ситуация при Вергов това важи с цялостна мощ, когато приказваме за етикета „ един от най-обичаните български артисти “. А този сезон несъмнено сме късметлии - той е член и на журито на " Като две капки вода ", и е в основната роля на новия български сериал " Отдел Издирване ".

" Моят воин се споделя Камен Петков и е началник на отдел " Издирване ". Издирваческата активност се оказа доста забавна - всеки един подробност от мястото на престъплението е от голяма важност. По принцип е доста мъчно да се споделя сходен вид истории, само че е доста забавно, тъй като непрекъснато изскачат нови и нови улики и се стига до стремежи резултат - позитивен или негативен ", споделя Вергов. Заедно с сътрудниците си той е бил подготвен от експерти по какъв начин да държи оръжие, по какъв начин да стреля и какво е нужно на един служител на реда, с цел да бъде съвършен в работата си.

Виж още: Още един непосредствен на Наум Шопов е с COVID-19: Майка му е в болница 

Какъв обаче е Вергов отвън театралните прожектори? Той е човек с мнение, с позиции, пази дела. И приказва намерено за всичко, без да ангажира някого с възгледите си, само че и без да се преценява дали думите му ще бъдат признати с усмивка, или с доза негативизъм.

Категоричен е, че на обществото ни му е нужно повече примирение и емпатия, защото експанзията в общуването и живеенето е достигнала сериозни размери, написа сп. Story. И страхът не му е непознат. Страхът от загубата на близки хора, който с цялостна мощ изпита през миналите години, най-много от непредвидените си раздели с другари от актьорските среди. 

Виж още: Една фамилна неделя: Pavell хвана лопатата и прекопава градината, от 6 месеца живее на село

Свободата е това, което води Юлиан напред. Затова, когато го срещнеш из столичните улици, той или се разхожда пешком, или кара обичаното си колело. Рядко се качва на автомобил. Обича свободата - и в персоналния живот, и в креативната работа. Обича и спонтанността. Не си пада по дълго проведените пътувания, а просто взима решение, купува си билет и отпътува. Почивките му са главно в Европа, тъй като за по-далечни дестинации няма доста време, а и далечните пътувания са свързани с по този начин неприятната за него тежка организация.

Виж още: Дъщерите на Силвестър Сталоун в обятията на един от най-красивите българи

Юлиан Вергов държи персоналния си живот надалеч от медийното внимание. Но неговата най-голяма обич е щерка му Алена. По всичко проличава, че тя е решила да последва пътя на татко си и в професионалното си развиване и да стане актриса. Двамата към този момент са си партнирали на екрана и макар че баща й е безапелационен, че няма елементарно да й се получат нещата в специалността, въпреки всичко е подготвен да я поддържа в желанията й.

Какво ще се случи с героя на Юлиан Вергов – Камен Петков, откакто разбра огромната загадка за гибелта на щерка си и че той в действителност е бил целта на мистериозните убийци, гледайте в новия епизод на „ Отдел Издирване “ този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Изображение: https://www.instagram.com/julianvergovofficial/
https://www.facebook.com/otdelizdirvane

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР