Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в

...
Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в
Коментари Харесай

Юлиан Вергов избяга в Италия

Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия дружно с половинката си Ирина Ялъмова и щерка им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, покрай Неапол. Тримата към момента са там и не е ясно по кое време ще се приберат на родна земя.

Вергов е отпътувал с най-близките си на странствуване, с цел да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови другари от театралните среди.

Изненадващо той стана основен воин в абсурда на годината, откакто актрисата Диана Димитрова косвено го упрекна в принуждение на снимачната площадка.

Досега Вергов не е споделил и дума по случая, не е ясно и по кое време ще бъде публично разпитан от органите на реда.

Близки до него описват, че въпреки и да не го демонстрира, артистът приема обстановката извънредно мъчно най-много поради щерка си Алена. Двамата имат доста мощна връзка и артистът бил мощно обезпокоен от облика на принудител, който му се приписва напоследък. Затова и фамилията взема решение да замине надалеч.

" Юлиан доста се опасява щерка му да не го намрази около цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред брачната половинка си Ирина ", споделя непосредствен до звездата от " Откраднат живот " пред " България Днес ".

Ирина и Вергов нямат общи фотоси дружно, само че от фрагментите им в обществените мрежи елементарно може да се откри, че в Италия посещават едни и същи места едновременно. Вергов се снима най-вече с щерка си и разгласява пейзажи, които са го впечатлили. Алина Вергова обаче издаде баща си, като пусна фотография с майка си.

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха дружно, само че изненадващо преди време възобновиха фамилния си живот.

Според слуховете, които се появиха след абсурда с Димитрова, Ирина била гневна от новината, тъй като не е подозирала за случилото се сред Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която споделя актрисата, двамата с Вергов бяха още веднъж дружно. Самият артист постоянно е твърдял, че е обичал най-вече брачната половинка си.

До този миг Вергов не е приказвал публично за случая с колежката си от " Откраднат живот ".

" Трима сътрудници ме завариха на земята, откакто ме повали в гардеробната. След като паднах, получих мощен шут в лицето ", описа Димитрова. Без да посочва името на насилника си, актрисата направи доста подмятания, с които недвусмислено сподели, че мъжът, за който приказва, е Вергов. Двамата са имали повече от работни връзки, прозира също от споделеното от Димитрова, само че какво е довело до самия случай, остава неразбираемо.

Часове преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: " Преди пет години се случи нещо извънредно, ужасно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и принуждение над деца, животни, мъже и дами. Притеснявам се, че България се е запътила стремително към дъното, откъдето изплуване няма ", разсъждава актрисата. Нейни почитатели все по-настоятелно я питат по кое време ще разкрие обществено името на насилника си.

" Вече стана прекомерно абсурден казусът. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край ", окуражават я в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР