Актьорът Явор Бахаров обвини държавата за издъните си с алкохол

...
Актьорът Явор Бахаров обвини държавата за издъните си с алкохол
Коментари Харесай

Явор Бахаров: Волен, аз и Андре Токев сме лошите момчета

Актьорът Явор Бахаров упрекна страната за издъните си с алкохол и дрога, за които бе задържан на няколко пъти. Гаднярът от „ Съни бийч “ изиска по-солени санкции за нарушителите, седнали зад кормилото пияни и дрогирани. „ Волен Сидеров, Андре Токев и аз “, опитва да се пошегува артистът с определението, че е неприятното момче на българския спектакъл. „ Не ми я прелестно, когато хората злословят за мен “, призна артистът, който е наказан за сяядането зад кормилото с алкохол и опиати в Банско и сега е в изпитателен период.

Заради присъдата той има наложителни срещи с психолог. “Нещо не е както би трябвало, само че страната би трябвало да направи по този начин, че да ограничи тези хора, които нарушават разпоредбите и да ги заплаши. Проблемът е в обществото и съгласно мен санкциите би трябвало да се усилят “, сподели Бахаров.. Не знам какво би трябвало да се направи, само че нещо не е както би трябвало. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад кормилото, само че страната би трябвало да направи по този начин, че да ги ограничи или да ги заплаши по този начин, че да знаят, че не би трябвало да го вършат. Проблемът е в обществото най-много, само че нали страната е за това - да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкоз доста да се трансформира кривата. Трябва да се направи нещо. "

Актьорът гостува в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, чиято покана все отлагал. Щастлив, че най-накрая е приел, Цитиридис не спря да му се мазни, а след присъединяване му всички отрицателни мнения в страницата на предаването във Facebook бяха изтрити.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР