Актьорът Явор Бахаров е бил задържан в неделя вечер от

...
Актьорът Явор Бахаров е бил задържан в неделя вечер от
Коментари Харесай

Не е само Явор Бахаров: Известните българи, които признаха своите зависимости


Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван в неделя вечер от полицията в София. Това потвърдиха от Министерство на вътрешните работи. Бахаров е отведен от патрул на Столична дирекция на вътрешните работи в постройката на 4-тo РПУ в столицата. По непотвърдена информация Бахаров е видян от служителите на реда да използва неразрешени от закона субстанции. Известният артист към този момент има условна присъда за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. Наказанието му бе наложено през юни 2021 година и е с четири години изпитателен период.

Но има и други родни звезди, които са си признавали, че са съгрешавали по един или различен метод, написа каналът Vbox7.

Ето кои са те:

Сузанита

Признанието на Сузанита, че се бори със взаимозависимост от опиати, впечатли мнозина. Певицата събра храброст и излезе пред цяла България, с цел да опише за претърпяното - за възприятията, събитията и решението. Решението ѝ беше приветствано от родителите ѝ, които за следващ път обявиха, че се гордеят с щерка си, която обществено афишира къде е стигнала и че е потърсила помощ. Но в действителност Сузанита надалеч не е първият известен реализатор или въобще известно лице у нас, което споделя своята взаимозависимост - било то от опиати, алкохол или пък нещо друго. 

Миро

Изпълнителят беше поизчезнал от медийното внимание у нас за прочут интервал от време, само че се оказа, че се е борил с алкохолна взаимозависимост. Пиел по всевъзможен мотив - и като е радостен, и като е благополучен, и като е ядосан. " Прекарах една цяла нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле в резултат на казуса с алкохола, тъй като пих цяла нощ и си споделих, че не може по този метод.

Или загивам от това, тъй като този табиет към този момент ме характеризираше като персона, или ще се измъкна ", показа той и призна, че е имало даже моменти, в които е криел от себе си количеството алкохол, което е изпил. 

Калин Терзийски

През 2016 година той влезе в риалити, с цел да преодолее точно зависимостта си от алкохола. Нещо повече: той съобщи, че връзката му с Елен Колева го е тласнала към алкохола. Във времето, когато изкарвал прехраната си като психиатър, пък постоянно смесвал алкохол и успокоителни. 

Део

Певецът и водещ е споделял, че над 10 години се е борил със зависимостта си от опиати. Борбата му била доста по-лесна, когато нямал пари. И той, сходно на Сузанита, е споделял, че средата и местата, които посещаваш, тласкат към неразрешените субстанции. 

Жана Бергендорф

Историята на певицата е обществено известна още от 2016 година, когато беше задържана за приложимост на кокаин, откакто пък беше провокирала лека злополука. Във VIP Brother тя обществено си признава, че е взимала кокаин. " Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си предизвикала. Трябва да ме оперират, тъй като главата ми е цялостна с гной и по тази причина толкоз ми тече носът. Всичко е от кокаина ", съобщи тогава тя. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР