Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван след скандал с бивше

...
Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван след скандал с бивше
Коментари Харесай

Явор Бахаров осъден заради бой с бивша

Актьорът Явор Бахаров е бил задържан след скандал с бивше гадже, настояват изявления в няколко български медии, само че без да посочват името на дамата . Последната му публична тръпка е актрисата Рая Пеева, която на 10 февруари е качила фотография на двамата гушната в леглото. Дали тя е била обект на експанзията или някои от предходните изгори на Бахаров, не се наемаме да гадаем, само че ще напомним, че той имаше няколко бурни връзки с известни дами, измежду които и Луиза Григорова.


33-годишният Бахаров е бил арестуван в нощта на 3-ти против 4-ти март в центъра на София след скандал. Актьорът се сблъскал на ул. "Фритьоф Нансен " с някогашната си другарка и сегашния й другар. Последвала замяна на реплики, а по неофициална информация се е стигнало и физическа кавга от страна на артиста с бившeто му гадже.

На място е дошъл екип на Първо РПУ, само че Явор Бахаров е отказал да показа документи на служителите на реда, които го задържали. Актьорът се държал нападателно с представителите на реда. Според „ Телеграф” у себе си артистът не носел персонална карта. Не бил тестван и за алкохол и опиати. Бившата му пък избягала уплашена от мястото на случая.

Прокуратурата му е повдигнала обвиняване и го е задържала за 72 часа, а през вчерашния ден следобeд Софийският областен съд е гледал делото. Бахаров е наказан на 9 месеца пробация, като през този интервал ще би трябвало да се подписва в пробационната работа и да реализира срещи с пробационен чиновник, прецизираха от СРС.

Снощи артистът е бил освободен от следствения арест, прецизира dir.bg. 33-годишният артист не за първи път се сблъсква с правораздаването. През 2011 година беше задържан за владеене на дрога.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР