Актьорът Владо Карамазов се похвали лично, че се е сдушил

...
Актьорът Владо Карамазов се похвали лично, че се е сдушил
Коментари Харесай

Владо Карамазов се пусна на циганите в Сливен 

Актьорът Владо Карамазов се похвали персонално, че се е сдушил със сливенските роми. Той даже сподели фотоси от ветровития град, потвърждавайки, че се усеща великолепно в компанията на мургавите братя. Той освен си е направил голям брой фотоси с тях, а бил и на коафьор, от който останал извънредно удовлетворен.

 

Карамазов показа в обществената мрежа част от прекарванията си и сподели фотоси с музикантите от известния оркестър „ Карандила “ в ромския квартал „ Надежда “, отбелязвайки, че е прекарал „ необикновен ден “.

Нещо повече – отбелязва за фризьора от махалата, че през целия ден ходил с прическа, която даже не помръднала.

 

Домакини на артиста били пастори от квартала. Посочва, че е изкарал два страхотни дни в Сливен и добавя, че тези хора имат много значима роля, защото те са връзката с малцинствата в града. Като посредници и пастори, те знаят всичко протичащо се и вършат опити да оказват помощ на децата от ромските махали. Категорични са, че там е цялостно с доста надарени деца, на които обаче, в случай че никой не подаде ръка, ще тръгнат по неприятния път.

 

В умозаключение Владо Карамазов показва, че прави оценка хората по качествата им и по делата им, а не по това кой какъв е и в какво има вяра. В края на поста си не пропуща да благодари и на Любомир Иванов и Юри Георгиев, че му помогнали да разшири мирогледа си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Владо Карамазов актьор Сливен цигани пастори медиатори любомир иванов Юри Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР