Актьорът Владимир Зомбори за втори пореден път направи велика имитация

...
Актьорът Владимир Зомбори за втори пореден път направи велика имитация
Коментари Харесай

Владо Зомбори отново с велика имитация в „Капките“! Победата обаче изненадващо отиде при Наско

Актьорът Владимир Зомбори за втори следващ път направи велика реплика „ Като две капки вода “, като този път извърши по незабравим метод песента „ Hello “  на английската изпълнителка Адел. 

И макар че публиката още веднъж му даде най-вече точки, този път той остана втори за сметка на Наско от БТР, който влезе в смокинга на великия Лучано Павароти. Именно той взе най-вече точки от сътрудниците си на сцената и това наклони везните за успеха.

Зрителите във фейсбук пък се чудят по какъв начин тъкмо Наско Пенев стана първи, откакто в съвсем всички гласувания остана втори. 

А нашето непретенциозно мнение е, че точно Зомбори заслужаваше първата позиция.

След като предходната седмица Зомбори възхити с превъзходен танц и пеене но Джъстин Тимбърлейк, през днешния ден той завладя публиката с по-статичното, само че никога по-неемоционално осъществяване като Адел.

С галактически глас и наличие Владо просто накара всички в залата и пред екраните да затаят мирис и да почувстват магичното му пеене.

В публиката още веднъж бе половинката му, актрисата Весела Бабинова, която се просълзи по време на спектакъла на брачна половинка си.

Пловдивчанинът няма спирка и се трансформира в безспорен любим и любимец на публиката и журито.

Прекрасното преобразяване на Владимир Зомбори не бе подминато и в обществените мрежи, където почитателите заляха новия си любим със суперлативи: „ свръхестествен “, „ популярен “, „ съвършен “ са единствено част от заслужените прилагателни по адрес на новата звезда на сцената на „ Капките “. 

Добри думи заслужава и актрисата Елена Атанасова, която имаше двойна задача: да изиграе и Гери Никол, и рапъра Сто кила.

Далеч по-добро довечера бе осъществяването и на фолкпевицата Мария, която предходния път бе подложена на големи рецензии. А задачата й бе много тежка – да изиграе грандамата на българската музика Лили Иванова.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР