Актьорът Вин Дизел, известен най-вече с ролята си на Доминик

...
Актьорът Вин Дизел, известен най-вече с ролята си на Доминик
Коментари Харесай

И Вин Дизел е обвинен в сексуален тормоз от бивша асистентка

Актьорът Вин Дизел, прочут най-много с ролята си на Доминик Торето в поредицата " Бързи и гневни ", е следващият артист, упрекнат в полов тормоз от някогашна асистентка.

Според правосъдния иск, за който оповестява Vanity Fair, става дума за история от 2010 година, по време на фотосите на кино лентата „ Fast Five “.

Аста Джонасан, която има опит в работата за продуцентски компании и " артисти със свръхвисока чиста стойност ", е наета от продуцентската компания на артиста One Race Productions през септември същата година.

Тя незабавно отпътува за снимачната площадка на " Fast Five " в Атланта, Съединени американски щати, където провежда празненства и " обслужва " условията на артиста, които включвали да стои покрай него.

В желае се твърди, че късно една вечер Аста е помолена да изчака в жилището на Дизел в хотел " St.Regis ", до момента в който той се забавлява с хостеси.

След като другите дами си тръгнали, Дизел " хванал китките на Джонасан, по една с всяка от ръцете си, и я издърпал на леглото ". Тя го помолила да спре, измъкнала се от хватката му и го изчакала до входната врата на жилището да си тръгне.

Вместо това,той още веднъж се доближил до нея, почнал да опипва и целува гърдите ѝ, макар молбите ѝ да спре.

" Г-жа Джонасан се страхувала да откаже по-категорично на ръководителя си, знаейки, че извеждането му от тази стая е от решаващо значение както за персоналната ѝ сигурност, по този начин и за сигурността на работата ", се споделя в желае.

Дизел я опипвал и принудително я целувал, до момента в който тя го молела да спре да " тормози тялото ѝ ", се твърди в жалбата.

В един миг тя изкрещяла и побягнала към банята, събаряйки артиста, само че той се изправил и я притиснал към стената с тялото си.

Твърди се, че Дизел я принудил да допре еректиралия му пенис, до момента в който тя неведнъж отказвала, след което той мастурбирал.

След случая асистентката била уволнена.

Джонасан съди артиста, продуцентската му компания и сестра му, която е нейн президент, за хипотетична дискриминация, учредена на пола, враждебна работна среда, репресии и непозволено уволняване.

Адвокатът на Джонасан, Клер-Лиз Кутлай, съобщи, че клиентката цели да подведе под отговорност Дизел и тези, които " са позволили и прикрили половото му посягане, за техните крещящи дейности ".

Според желае хипотетичното нахлуване е станало дни откакто неназован началник на One Race е правил полови подмятания на Джонасан, написа " The Guardian ".

Твърди се, че той я е инструктирал да отиде в хотелската му стая, където е свалил облеклата си и се е качил на леглото, казвайки ѝ: " Ела тук ".

Това лице не е включено в желае.

" Вин Дизел изрично отхвърля това изказване в неговата целокупност. Той за първи път чува за това повече от 13-годишно изказване, направено от хипотетичен 9-дневен чиновник. Съществуват ясни доказателства, които изцяло опровергават тези нелепи изказвания ", споделя в коментар за Vanity Fair юристът на Дизел, Брайън Фрийдман.

Вин Дизел е следващата известна персона, упрекната в полови похищения. В края на ноември и носителят на „ Оскар “ Джейми Фокс попадна в центъра на сходен сюжет.

В дело, заведено против Фокс, се твърди, че той е опипвал жена в бар и ресторант на покрив в Манхатън, Ню Йорк, през август 2015 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР