Актьорът Виктор Калев преминава към Дрийм тийм“. Голямата звезда Виктор

...
Актьорът Виктор Калев преминава към Дрийм тийм“. Голямата звезда Виктор
Коментари Харесай

Изненадващ ход на Виктор Калев след напускането на „Шоуто на Слави“. Ето какво реши обичаният комик

Актьорът Виктор Калев минава към „ Дрийм тийм “. Голямата звезда Виктор Калев обмисля да премине под шапката на сполучливата „ Дрийм тийм “ компания на Евтим Милошев и Любо Нейков – разкрива „ България през днешния ден “. Идеята му се оформила, откакто се върнал от турне в чужбина с моноспектакъла си „ Грамофон “ – отбелязва изданието. „ Много е мъчно за самичък човек да си урежда всичко “ – споделя Виктор Калев, който с изключение на в личен театър понякога взе участие и в плановете на Маги Халваджиян. Обратът обаче пристигнал след предложение да взе участие във филм през есента, на което артистът не могъл да откаже. „ Винаги съм мечтал да играя в киното, само че до момента непрекъснато съм се разминавал с всякакви планове.

Участвах за малко в „ Полицаите от края на града “, само че не съм от непрекъснатите артисти “ – споделил Виктор Калев с екипа на Милошев и Нейков. От октомври ще се реши дали Виктор ще се причисли и към екипа на „ Комицита “, или ще влезе под шапката на компанията със спектакъла си „ Грамофонът “. От години Виктор Калев и Любо Нейков са положителни другари. Сприятеляват се на снимачната площадка на „ Коледата невъзможна “ през 2001 година и повече не се разделят, написа разкрития.ком.

Нейков е и в основата на „ развода “ на Калев с „ Каналето “ и прекосяването му в редиците на Дългия – напомня изданието.

Виктор Нанков Калев е български артист, роден в Златоград. През 1994 година приключва ВИТИЗ „ Кръстьо Сарафов “ със компетентност актьорско майсторство за трагичен спектакъл в класа на професор Здравко Митков. Първоначално работи в Каналето. От 2004 година до 2016 година е в екипа на „ Шоуто на Слави “. През 2017 година е жури на,,Като две капки вода “. Сред популярните му функции са: Петър Стоянов – Сатирично преобразяване на някогашния президент Петър Стоянов; Симеон Сакскобургготски – Сатирично преобразяване на Симеон Сакскобургготски; Лили Иванова – Сатирично преобразяване на Лили Иванова; Росица Кирилова – Сатирично преобразяване на Росица Кирилова; Кольо Фичката – Сатирично преобразяване на строител; Ранърса – Сатирично преобразяване на пандизчия, прочут с песента си „ Баща ми е “; Росен Плевнелиев; Саня Армутлиева; Гугутка Заспалова и други.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР