Актьорът Веселин Плачков си тръгна вчера вечер от „ВИП Брадър”

...
Актьорът Веселин Плачков си тръгна вчера вечер от „ВИП Брадър”
Коментари Харесай

Божана заби нож в гърба на тръгналия си Плачков

Актьорът Веселин Плачков си потегли през вчерашния ден вечер от „ ВИП Брадър” и очевидно разочарова готвачката Божана, която се надяваше на поддръжката му в борбата с гримьора Валентин Кулагин. Тя незабавно реши да се сближи с Вальо и дълго и напоително подлагаше на критика Веско, който говорел прекалено много и нямал усет към висшата кулинария. Победителката от „ Мастършеф”, която сякаш ненавиждаше Кулагин му споделяше своите фантазии и визии като първа приятелка и не спря да бълва рецензии против напусналия. Преди ден Кулагин заплаши, че ще си излезе от вкъщи в Нови хан, в случай че мъжа на Мариана Попова остане в него. Преди 64 часа артистът се нахвърли върху гримьора, откакто Вальо го предизвика за облеклото му и го разтресе много крепко на стола в двора. Това е типичен физически конфликт, който Биг Брадър не разрешава изрично.



Така Плачков стана неприятния, който по този начин или другояче трябваше да си излезе, само че той самичък предреши ориста си като разгласи, че напуща и даже персонално отвори вратата на изповедалнята, с цел да си тръгне. Оправданието на Плачков бе мощна клаустрофобия, която не му разрешава да стои в тесни пространства като лудницата, в която бе затворен с Кулагин и готвачката Божана. Заради болестта той не пътувал в аероплан. Напускането му подсети за смешните здравословни проблеми на Ванко 1, който се оправда с гастрит и кихане, макар че никой в къщата не го чу да си духа носа най-малко един път. Според авторитетният вестник „ Гардиън” Ванко е бил изхвърлен поради присъдата си като трафикант на проститутки.

По време на седмичната задача "Окото на феновете " Мира разбра, че Ева от „ Тоника” я мисли за лицемерна и прекомерно заета да бъде все добра. Ричард получи първата си задача от феновете, която съумя да разсмее безусловно всички в Къщата, даже и постоянно критикуващия Валентин Кулагин, тъй като Мистър София бе заставен да се намаже с мед и перушина и да прави в този тип компания на гримьора.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР